Anna Nystrom Înălțime, greutate, vârstă, iubit, biografie și multe altele




Anna Nystrom (născută la 19 iunie 1992) este un model de fitness profesionist suedez, antrenor personal și vedetă pe internet din Stockholm, Suedia. Celebritățile de pe internet au câștigat popularitate din imaginile ei captivante de pe Instagram și din videoclipurile sale de fitness. De asemenea, Anna are un mare fan care urmărește toate platformele de socializare.

Cu siguranță a câștigat o reputație imensă după ce fotografiile și videoclipurile ei au devenit virale pe platformele de socializare, rezultând un fan uriaș care urmărește peste 8,5 milioane pe pagina ei de Instagram și a devenit o celebritate pe Instagram.

Anna Nyström Suedeză Instagram Star și expert în fitness

Anna a trecut de la instructor la antrenor personal licențiat, de asemenea și-a creat site-ul auto-intitulat și își ajută fanii în domeniul fitnessului și stilului de viață sănătos. Mai mult, modelul apare și în mai multe evenimente într-un aspect frumos și erotic.

Mai mult decât atât, Anna este activă și pe Youtube și are canalul său de YouTube auto-intitulat, unde încarcă diverse sfaturi despre stilul de viață sănătos și videoclipuri ușoare de antrenament pentru toți. Freak-ul de fitness are peste 121.000 de abonați pe canalul ei de YouTube până acum.

De la a fi o persoană bolnavă și nesănătoasă la un suflet energic și în formă, Anna a parcurs un drum lung. Ea își folosește întotdeauna exemple de viață pentru a-și încuraja fanii și adepții să-și urmeze visele, indiferent de ce.

 

Wiki / Bio
Numele real de naștere completăAnna Nystrom.
Nume de scenaAnna, Anny.
Profesiemodel de fitness profesional, antrenor personal și vedetă pe internet.
Renumit pentruimagini și videoclipuri de fitness atrăgătoare pe Instagram.
Vârstă (cât de vechi, începând cu 2020)28 de ani .
Data de nastere19 iunie 1992
Zodia Soarelui (Zodia)Berbec.
Locul naşteriiStockholm, Suedia.
NaţionalitateSuedez.
suedez
Sexualitate (gay sau lesbiană)Drept.
GenFemeie.
EtnieAlb.
ReligieCreştinism.
Reședința curentăStockholm, Suedia.
Carieră
ProprietarRyvelle.
Conturi de socializareInstagram : @annanystrom
Facebook : Anna Nystrom
Twitter : @AnnaNystromT
Youtube : Anna Nystrom
Bogatie
Sursa de venitAfaceri, pregătire pentru fitness, proiecte de modelare, colaborare cu alte mărci etc.
Valoare netă (aprox.)500.000 USD - 800.000 USD din 2020.
Informatii personale
Starea civilăNecăsătorit (Angajat).
Istoria întâlnirilor?Ako Rahim.
IubituleRichard (logodnicul).
Anna Nyström Viață personală, iubit și copii
Numele soțului / soțieiNu inca.
Obiceiurile alimentareNon vegetarian.
Anna Nyström nu este vegană
Fum sau băutură?Da (Ocazional).
Animale de companie)?Un câine pe nume Lea.
Anna Nyström cu animalul ei de companie
Familie
PărinţiTatăl : Nu este disponibil.
Mama : -
FratiiFrate : Nu este disponibil.
Sora : -
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent de liceu.
Şcoalăliceul local.
Alma Mater.Se va actualiza.
Statistici fizice
ÎnălţimePicioare și inci: 5 '1 " .
Centimetri: 155 cm .
Metri: 1,55 m .
GreutateKilograme: 53 Kg .
Lire: 116 lbs .
Marimea sutienului32B.
Măsurători ale corpului (sân-talie-șolduri)36-26-37.
Dimensiunea pantofului (SUA)7.
Culoarea ochilorGri.
Culoarea păruluiBlondă.
Hobby-uri și lucruri preferate
Spectacole)Urzeala tronurilor.
Emisiunea preferată a Anna Nyström
Celebritati preferateActor: Chris Hemsworth.
Actriță: Emilia Clarke
Îmi place să facPictură, călătorie, înot, citire de cărți, vizionare de filme etc.
Anna Nyström pictură rapidă
Destinația de vacanță de visSantorini.
Culoare preferatăRoz și albastru.
MărciYves Saint Laurent (YSL), Louis Vuitton, Nike, Adidas, Calvin Klein, Chanel etc.
Ceasul preferat al Annei Nyström
Mâncare preferatăMâncare suedeză și italiană.

 

Tinerețe

Anna s-a născut și a crescut în frumosul oraș Stockholm, Suedia, de mama și tatăl ei. Mai multe detalii despre părinții ei nu sunt disponibile în prezent, deoarece a decis să mențină un profil scăzut despre familia ei, dar vă vom actualiza în viitor.

Anna Nyström Age Wiki & Bio

Modelul s-a născut în anul 1992 și are în prezent vârsta de douăzeci de ani. Frumusețea își sărbătorește ziua de naștere pe 19 iunie, făcându-i un Gemeni în zodie. Posedă puncte tari precum prietenos, curios și reglabil. Vârsta actuală a Annei Nystrom este de 28 de ani, începând cu 2020.

După ce și-a terminat școala primară, a absolvit liceul și mai târziu a decis să urmeze proiectarea modei, dar din cauza unor probleme legate de sănătate, a părăsit studiile la mijloc.

 

Carieră

Una dintre celebrele personalități din rețelele de socializare, Neiva și-a început cariera în domeniul fitnessului și industriei de modelare în anul 2012, după ce a avut o problemă gravă de sănătate.

În timpul fazei rele a Annei Nystrom, când suferea de o mulțime de probleme de sănătate și suferea întotdeauna. A detectat multe modalități diferite de a-și îmbunătăți sănătatea mentală și fizică fără a fi nevoie să opteze pentru medicamente.

Apoi a decis să înceapă să se antreneze pentru a-și îmbunătăți condiția fizică și a mers la sală. Mai târziu și-a dat seama de fericirea sa de a petrece timpul la sală, de a se antrena zilnic și de a se vindeca de problemele ei nesănătoase.

Anna Nyström Carieră și valoare netă

Nystrom a început apoi să-și împărtășească călătoria de fitness pe contul ei de Instagram și pe canalul YouTube. Aspectul ei uimitor și silueta elegantă au atras mulți adepți care s-au inspirat din postările ei actualizate. Deși, după aceea, Anna a început și un site auto-intitulat.

a aflat că o mulțime de oameni din întreaga lume împărtășesc o poveste paralelă cu ea și a inițiat răspândirea experienței și cunoștințelor sale printre ei.

Ca model a lucrat cu companii și mărci cunoscute precum; Workout Empire, Kapten and Son, SkinnyMint Tea, Belissas, Daniel Wellington etc.

Recent, în urmă cu câteva luni, ea și-a prezentat propria linie de modă numită „Ryvelle”. Valoarea estimată a Nwt a Anna Nystrom este cuprinsă între 500.000 USD - 800.000 USD din 2020.

https://www.instagram.com/p/CAdiyPNnenb/

 

Aspectul fizic

Una dintre frumusețile suedeze, Anna are un aspect fizic izbitor, cu o figură bine întreținută și erotică, a crescut atracția deplină a industriei de fitness și modelare datorită frumoasei sale figuri corporale.

Anna Nyström Înălțime și greutate

Frumusețea are o structură corporală perfectă și este cunoscută pentru personalitatea ei îndrăzneață. Anna Nystrom este înaltă la o înălțime de 1,55 metri și 155 cm înălțime și, vorbind despre greutatea ei corporală, cântărește aproximativ 53 kg (116 lbs).

Mai mult, frumusețea are părul blond și ochii cenușii adânci, care pot face ca întreaga lume să se îndrăgostească de ea. Anna preferă mărci precum Yves Saint Laurent (YSL), Louis Vuitton, Nike, Adidas, Calvin Klein, Chanel etc.

Anna se concentrează în principal pe antrenamentul fesierilor, de obicei nu petrece mult timp făcând exerciții ușoare sau întinderi. Ea a urmat destul de mult după cele mai grele activități de compuși care ajută la lucrul pe numeroase părți ale corpului doar făcând repetări scurte. Are un cadru Petite.

Dieta Anna Nyström
Anna Nyström mic dejun

Cu toate acestea, dacă Anna vrea să facă antrenamentul mai motivant. Ea crește în unele exerciții ușoare de separare. Ceea ce o ajută să-și antreneze mușchii cu greutăți într-o anumită zi.

Tipul ei de corp este, fără îndoială, o clepsidră și binecuvântat cu măsurători corporale perfecte de 36-26-37 (sân, talie, șolduri) inci. Aproape că se antrenează zilnic și petrece mult timp la sală. Mărimea pantofului Anna este de 7 (SUA) și rochia este de 4 (SUA).

 

Viata personala

Frumusețea suedeză s-a logodit recent cu dragostea vieții sale, Richard, care este militar în februarie 2020, ea a împărtășit și acest lucru pe contul ei de socializare. Cuplul a început să se întâlnească în lacrimă 2018 în noiembrie.

Anna Nyström cu logodnicul ei Richard
Anna Nyström cu logodnicul ei Richard

De multe ori își împărtășesc momentele romantice în timp ce călătoresc pe conturile lor de Instagram respective. În decembrie 2018, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Youtube.

Cuplul a dezvăluit cum s-au întâlnit prima dată printr-o aplicație de întâlniri Tinder și s-au îndrăgostit. Cuplul a mers la sala de sport pentru prima lor întâlnire. Păsările iubitoare intenționează, de asemenea, să se căsătorească în curând și să aibă copii gemeni împreună.

Înainte de a-și începe relația cu Richard, Anna ieșea cu un model popular și antrenor de fitness pe nume Ako Rahim.

 

Câteva fapte mai puțin cunoscute despre Anna Nystrom

  • În afară de toate acestea, este și o pictoriță talentată, într-una din Instagram-urile ei, și-a postat pictura rapidă.
  • Guru-ul fitnessului este atât de muncitor și continuă să își stabilească întotdeauna obiectivele avansate pentru a atinge noi etape în cariera ei.
  • Încă din copilărie, îi place fotografia, pictura și tot ce ține de exprimarea creativă.
  • Anna Nystrom și-a creat contul personal Instagram în anul 2013 și ulterior și-a creat un alt cont pentru a-și urmări pasiunea pentru fotografie în decembrie 2016 cu numele „Nystrom.Photo”.
Anna Nystrom are peste 8,5 milioane de adepți pe Instagram
Anna Nystrom are peste 8,5 milioane de adepți pe Instagram
  • Celebrul model s-a alăturat twitter-ului în august 2015 și are acum peste 26,3.000 de adepți, cu 3.517 de urmăritori înapoi.
  • Împreună cu aceasta, ea este activă și pe Facebook și are peste 64.483 de adepți, precum și peste 57.984 de aprecieri.
  • Ea a fost prezentată în diferite reviste, mass-media orientate spre fitness și site-uri web precum Trimmed & Toned ca o încurajare pentru genuflexiuni și alte mișcări de antrenament pe diverse.
  • Anna este un imens iubitor de câini și are un câine de companie pe nume Lea.
  • Fructele ei preferate sunt fructele Dragon și Rasberry, ea postează adesea o imagine a acestuia.
  • Anna Nystrom folosește camera foto Canon pentru fotografierea ei.